Kőpárkányok

A kőpárkányok természetes felületükkel nagyban növelik az épületek külső és belső esztétikáját. Tartósak, ellenállnak az időjárás hatásainak, könnyen tisztíthatók.

A fix 20 mm-es magasság mellett, igény szerinti szélességben és mélységben készülnek. Kültéri párkányainknál vizor kerül bemarásra az alsó felületbe, ami megakadályozza a víz visszafolyását a homlokzatra. 

Kőpárkányaink agglomerát és gránit alapanyagból rendelhetők.


Agglomerát

Az agglomerát egy ipari úton előállított anyag, melyet természetes márvány őrlemény (kb. 95 %) és nagy szilárdságra kötő poliészter gyanta kombinálásával hoznak létre. Fizikai és esztétikai tulajdonságai megegyeznek a természetes kövekével, előnyei viszont velük szemben az egyenletes gyártási minőség és színállandóság. Kültéri párkányként vagy belső könyöklőként is alkalmazható. 

Beige Marfil

Polare

Grigio Lavagna

Giotto


Gránit

A gránitnak gyakorlatilag csak előnyei vannak. Extra magas kopásállóság jellemzi, ez az egyik legtömörebb és legtartósabb kőzet, ezért sok évig megőrzi szépségét speciális karbantartás nélkül. A gránit tökéletesen illeszkedik a belső térbe is, jól harmonizál fa-, fém- és egyéb modern anyagokkal.

Csekély a nedvszívó képessége, ami miatt nagy fagyállóságú és a légköri tényezők iránt érzéketlen. Mindez tökéletes burkolatanyaggá teszi teraszokra, külső lépcsőkön vagy akár homlokzatokon is.

Yellow Rock

Multicolor Red

Bianco Tarn 

Nero

Brown Star

Verde Marina