Magunkról

Cégünk 2000 óta foglalkozik nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, valamint egyéb kiegészítők forgalmazásával, beépítésével. Elsődleges célunk, hogy csakis kiváló termékeket kínáljunk reális áron, e mellett magas színvonalú tanácsadási- és beépítési szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink számára. Legjelentősebb szállítóink már több mint 15 éve az Internorm (homlokzati nyílászárók), a Schlotterer (árnyékolástechnikai termékek), a Jafholz (Dana, Westag, Jeldwen típusú beltéri ajtók, melegburkolatok) valamint a Markilux (minőségi vászonárnyékoló termékek), garanciát jelentenek arra, hogy cégünk első osztályú termékek széles választékával áll az Önök rendelkezésére. Az elmúlt évek során Magyarország egész területén, ezen kívül Romániától Franciaországig számos helyen jelentek már meg termékeink ügyfeleink megelégedésére. Üzletünk Budapesten Zuglóban, a Vezér utca 147/c-d alatt található, a környékén ingyenes parkolási lehetőséggel.

[2000]

Megalapítottuk cégünket a Bonfa Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-t.

A kezdetektől fogva különös hangsúlyt fektettünk arra, hogy az alacsony árú, dömpingtermékek helyett csakis kiváló minőségű, megbízható terméket forgalmazzunk. Az első években, homlokzati nyílászárók tekintetében kizárólag a SOFA gyár termékeit árusítottuk. Termékkínálatunk hamarosan kiegészült a tetőtéri ablakokkal, külső- és belső párkányokkal majd üvegtéglával, végül az osztrák Schössmetall gyár kilincseivel és egyéb kiegészítőivel.

[2001]

2001-ben jelentős változást hozott cégünk életében, hogy az osztrák HELLA árnyékolástechnikai cég magyarországi megjelenésének köszönhetően a Bonfa Kft a nyílászárók mellett elsőosztályú árnyékolástechnikai termékekkel is ügyfelei rendelkezésére állt. Működésünk második évében már az első 3 SOFA forgalmazó közé sikerült bekerülnünk.

[2003]

2003-ban a termékskála jelentősen átalakult, mivel az Internorm magyarországi megjelenésének köszönhetően elsőként köthettünk megállapodást Európa vezető nyílászáró gyártójával. Ennek eredményeképp  üzletünkben jelenleg is megtalálható az Internorm teljes termékskálája: műanyag, alu(hab)fa, alu-műanyag nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, portálajtók, kiegészítők.

[2004]

2004-ben az internorm termékek eladásában cégünk bonyolította az országban a legjelentősebb forgalmat így elnyerte "az év kereskedője" címet.

[2005]

Cégünk az alapítás óta azon dolgozik, hogy ügyfeleink részére a kiváló, prémium termékek mellé elsőrangú szolgáltatást is biztosítson. Éppen ezért az értékesítés mellett folyamatosan fejlesztjük beépítési szolgáltatásunkat is. 2005 második felétől kezdődően már nem csupán a bontás-beépítést biztosítjuk ügyfeleink számára, hanem lehetőség van teljes "kulcsrakész" helyreállítás megrendelésére is. Ezzel ügyfeleink az ablakok beépítését követően a káva végső helyreállítása (gipszkartonozás, festés, tapétázás) tekintetében is számíthatnak ránk.

[2006]

2006-ban ismét elnyertük "az év kereskedője" címet az Internorm Ablak Kft-től. Forgalmunkat közel megdupláztuk 2005-höz képest. Szalonunk méretét duplájára növeltük, így még exkluzívabb körülmények között várjuk ügyfeleinket.

[2007]

A nehezedő építőipari piaci körülmények ellenére megtartottuk pozíciónkat. A Hella árnyékolástechnikai termékek forgalmazásában jelentős előrelépést sikerült elérnünk, ennek köszönhetően az ország legjelentősebb forgalmát bonyolítottuk, annak ellenére, hogy az igen bizonytalan projekt-piacra továbbra sem léptünk be. Célunk továbbra is az igényes végfelhasználók megtalálása és a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálása.

[2008]

Ebben az évben Európa több országához hasonlóan az Internorm Magyarországon is bevezette a "First Window Partner" kereskedői minősítést. A szigorú minőségi követelményekenek társaságunk megfelelt, így május óta a 10 hazai kiemelt kereskedők egyike a Bonfa Kft. Vásárlóink folyamatos, utólagos szondázásával szolgáltatási színvonalunk további javítása a cél. Bízunk abban, hogy tapasztalatai átadásával Ön is segítségünkre lesz. A hella termékek forgalmazásában sikerült megtartani vezető pozíciónkat. Jelentősen növekedett beltéri ajtó (Sapeli) eladási mutatónk is. 

[2009]

A Sapelli kivonulásával átalakult beltéri ajtó kínálatunk, de továbbra is vásárlóink rendelkezésére állunk az ajtótípusok teljes skálájával: tömörfa, CPL, furnér burkolatú ajtók.
Az Internorm egész Európában kiemelten kezeli a passzívházakat, így a fejlesztések jelentős hányada ezt a piaci szegmenst célozza. Cégünk a gyártó szándékát tovább erősítve nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlóinkat a lehető legmagasabb szakmai színvonalon tájékoztassa a passzívház-építéssel kapcsolatos kérdésekről, nyílászáró-beépítési problémákról.

[2010]

Immár harmadszor sikerült elérnünk az "év Internorm kereskedője" címet, amit a jelenlegi kereskedők közül egyedül a Bonfa Kft mondhat el magáról! Megőriztük First Window Partner minősítésünket. A Schlotterer cég saját márkanéven jelent meg az országban. (Korábban Internorm néven forgalmaztuk a gyártó által készített redőnyöket és egyéb árnyékolókat). Ennek eredményeképpen kedvezőbb áron, rugalmasabb feltételekkel forgalmazzuk árnyékolástechnikai termékeiket. Megjelentek az Internorm új, minimál design-os műanyag és alu-műanyag termékei, amelyek a mai tervezői és végfelhasználói igényeknek tökéletesen megfelelnek, minőségi tekintetben pedig a piacon továbbra is egyedülállóak.

[2012]

Új partnerünk a Markilux, amely Németország egyik vezető vászon-árnyékolástechnikai gyártója. Többi szállítónkhoz hasonlóan a prémium kategóriát jelenti a csuklókaros-, homlokzati-, és térbe építhető vászonárnyékolók piacán. Mindezek mellett külső térbútorok és belső design textíliák széles választékát is kínálja a gyártó. A beltéri ajtók tekintetében a Jafholz által importált DANA, Jeldwen és Westag ajtókat kínáljuk, valamint a Maestro  és az Olivari kilincsek teljes palettáját. Megtalálható mintatermünkben a Jafholz teljes laminált- furnéros- és szalagparketta kínálata, valamint a külső térburkolati termékek is.

[2014]

Bemutatótermünket átalakítottuk és ennek eredményeképp már megtekinthető nálunk az Internorm új, saját fejlesztésű emelő-toló ajtaja, amely számos technikai újdonságot rejt magában. Győződjön meg róla Ön is, hogy valóban páratlan, jelenleg a piacon egyedülálló "alkotás". 

[2015]

Sikeresen túlestünk egy újabb Internorm minősítésen, ennek eredményeképp újabb két évre megkaptuk a 1 st Window Partnerminősítést. Tovább folytatjuk üzletünk fejlesztését. Hamarosan új állványok és további új termékek jelennek meg nálunk. 

[2017]

A tavalyi év után idén is forgalmi rekordot értünk el. Megkezdtük az üzletbelső teljes átalakítását, új burkolat, új állványok, új termékek. Cégünk kiérdemelte az Internorm-tól a "GoldClub" tagságot, ami a kiemelkedő volument (évi 1000 ablakegység) produkáló forgalmazókat illeti meg. Ügyfeleink között a megszokott családi házak és lakások mellett megjelentek a kisebb projektek, társasházak is.

[2018]

A bemutatóterem megújulása folytatódott, kicseréltük a teljes bútorzatot, valamint új design-t alakítottunk ki. Megjelentek a Westag új felületű, (natural touch)  gyönyörű beltéri ajtajai, amelyek közül néhány nálunk is megtekinthető. A Kaindl gyár padlócsaládjának jelentős megújításába kezdett, így igen divatos színű és felületű laminált padlókkal bővült a kínálatunk. Új kilincsekkel jelentkezett a Maestro is, számos sötétszürke és fekete típus jelent meg a piaci igényeknek megfelelően.


[2019]

Ebben az évben jött el a lehetőség egy régi tervünk megvalósítására:                                          Nagyobb-modernebb bemutatóterembe költözhettünk, aminek a hangulata úgy éreztük, hogy egyfajta arculatváltást is követel. Ezért nevet váltottunk, új logót terveztünk és a weboldalunkat is átalakítottuk, hogy teljessé váljon a megújulás.