Miért Internorm

Prémium nyílászárók Európa vezető ablakgyártójától az Ön otthonába

Az Internorm több mint 90 éves tapasztalattal és folyamatosan megújuló technológiákkal biztosítja Önnek személyre szabott, prémium ablakát: 

 • Kiemelkedő minőség, magas műszaki felszereltség
 • Kiváló hőszigetelés, alapáron is passzívháznak megfelelő mértékben
 • Esztétikus megjelenés, hatalmas színválaszték
 • 10 év garancia, minimum 30 éves élettartam

Prémium műanyag és műanyag/alumínium ablakok

Bármilyen stílusú és korú házhoz megoldást kínálunk.

Stabilitás, biztonság, hosszú élettartam (30 éves minőségbiztosítás)

 • ECLAZ üvegezés: maximális fényáteresztés
 • Hangszigetelés akár 45 dB-ig
 • Teljesen rejtett vasalat
 • Betörésbiztonság az I-TEC SECURE vasalatnak köszönhetően (RC1N, RC2)
 • Számos stílus-, szín- és anyagvariáció (RAL skálából is választható külső szín)
 • I-TEC szellőzéstechnika a gazdaságos szellőztetés érdekében
 • Intelligens rendszerek: tablet-ről, okos telefonról történő vezérlés, napelemes megoldások

Prémium fa-alumínium ablakok

Bármilyen stílusú és korú épülethez megoldást kínálunk, a síkban záródó szárnytól a rusztikusig. 

 • Maximális fényáteresztés ECLAZ üvegezéssel
 • Hangszigetelés akár 45 dB-ig
 • Számos szín- és anyagvariáció a belső tér hangulatához igazodva
 • Intelligens rendszerek: tablet-ről, okos telefonról történő vezérlés, napelemes megoldások
 • Lehetőség van igen nagyméretű üvegfalak kialakítására
 • Üvegsorolásos kialakítású szerkezetek, üvegsarok  

Internorm tolóajtók

A teraszajtók újragondolva: nagy üvegfelületekkel, alacsony küszöbbel 

A mai kor építészetének igen fontos és sarkalatos része az emelő-toló ajtó. Tekintettel arra, hogy sok esetben a ház legfrekventáltabb részén található, igen nagy jelentősége van annak, hogy ez a szerkezet valóban a legszebb legyen a hosszú élettartam, biztonságos- és könnyű működtetés, és kiváló szigetelés mellett. Mindezeknek megfelel az Internorm KS430 (műanyag, alu-műanyag) és HS330 (alu-fa) szerkezete.

Prémium bejárati ajtók műanyagból, alu-műanyagból, alu-fából és alumíniumból.

A KF410-es típusú rendszerből lehetőség van teli, vagy üvegezett műanyag, és alu-műanyag bejárati ajtók választására. A HF310-es típusból alu-fa szerkezetek rendelhetők. A legszélesebb választék az AT jelű alumínium ajtócsaládból választható. Többszáz féle megoldás lehetséges a legkülönbözőbb szín- stílus- és formavilág mellett.

Egyedi Internorm ablakok gyártása

Mert minden Internorm ablak egyedi 

Az Internorm nem gyárt raktárra. Nincsenek típusméretek, nincs egyedi méret-felár. Éppen ezért sajnos nem tudunk azonnal ablakokat szállítani, a gyártási időt minden megrendelőnek ki kell várni, cserébe pontosan azt az ablakot fogja megkapni, amit elképzelt. Ezért fontos, hogy előre gondolkodjon. Kérjen ajánlatot már a tervek elkészültét követően. Ezzel egyrészt pontosabban tudja kalkulálni a kivitelezés költségeit, másrészt ez alapján bármikor elindítható a megrendelés, és amikor szükséges, a nyílászárók rendelkezésre fognak állni.

Professzionális ablakbeépítés az Ablaknorm Kft-től

Ahhoz, hogy a kiváló Internorm ablakok nyújtotta kényelmet Ön maradéktalanul élvezhesse, a megrendelést és szállítást követően már "csak" a tökéletes beépítésre van szüksége. Ehhez minden segítséget megadunk.

Kollégáink folyamatosan gyári képzésen vesznek részt annak érdekében, hogy a legújabb termékekkel, valamint a legújabb beépítési technikákkal naprakészen tisztában legyenek.

1. Amikor a kamion leszállítja a beépítés helyszínére a szerkezeteket, már a beépítőnk veszik le azokat és szállítják a beépítési pontokra.

2. A beépítés történhet hagyományos technológiával: tokon át történő csavaros-purhabos rögzítéssel. Minden esetben csökkentett duzzadású, nagy tömörségű purhabot használunk az előírásoknak megfelelően, ami biztosítja a légtömörséget, a hő- és hanggátlást.

3. Lehetőség van RAL-szalagos beépítésre, ebben az esetben a szerkezetek belső (vagy mindkét) oldalára párazáró szalag kerül, amit a beépítést követően a kávára kiragasztunk (ez a szalag biztosítja, hogy a pára minden esetben egy irányban, a ház belsejéből a külső tér felé távozzon). Speciális szituációkban duzzadószalagos beépítésre is van lehetőség.

4. Amennyiben a homlokzati szigetelés síkjába tervezi az ablakok beépítését, úgy acél konzolokat szerelünk körben a falazatra, és a rögzítés ezekhez a "fülekhez" történik.

5. A beépítést követi az árnyékolók és rovarhálók beépítése, amit természetesen szintén elvégzünk, csakúgy, mint a motorok, végállások beállítását.

6. Lehetőség van a beköltözést közvetlen megelőzően egy teljeskörű finombeállítás igénylésére is.

Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy kollégánk visszahívhassa egy személyes konzultációra!

A tanácsadás nem kötelezi Önt vásárlásra, de mindent megtudhat nyílászáróinkról.

Az Ablaknorm Kft kollégái személyre szabott tanácsadással segítenek kiválasztani az igényeinek megfelelő nyílászárókat és árnyékolókat a beépítési szituációhoz lehetséges legoptimálisabb megoldásokat.


1 munkanapon belül visszahívjuk! 

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező! 

Miért nem találhatók a honlapon az Internorm ablakok árai

Az Internorm egy prémium kategóriájú nyílászáró-gyártó. Termékpalettája ebben a műfajban Európában a legszélesebb. A nyomtatott árlista mintegy 600 oldal. Ennek használatát több napos oktatás keretében sajátítják el az értékesítők. Segítségünkre van még a speciálisan ehhez készült árazó program, amely az Önnek is elkészített ajánlatot produkálja. Mindezek következtében árlistát küldeni sajnos nem tudunk. Minden esetben először a termékspecifikációk konkretizálására van szükség, aminek része a pontos méretek mellett a szerkezet valamennyi paraméterének meghatározása és ezt követi a tanácsadó általi ajánlatkészítés.

Ez a magyarázata, hogy sem telefonon keresztül sem "emlékezetből" nem tudunk árat mondani vagy nagyságrendeket tippelni, kizárólag pontos árajánlatot készítünk a megbeszélt paraméterek alapján. Igyekszünk minden esetben az ajánlatot legkésőbb 2 napon belül elkészíteni.

Köszönjük, hogy mindezt Ön is elfogadja.