Markilux textilek

A gyártó egyik erőssége a saját készítésű textilek kínálata. A Markilux collection one számtalan színvariációja, stílusvilága nyújt garanciát arra, hogy létezik az Ön számára ideális megoldás. Szöveteik között megtalálhatóak a legújabb trendeket követő friss minták, a klasszikus eleganciát sugalló színek és a modern építészeti divatot követő egyszínű textilek is. 

Speciális készítésű szöveteik közül érdemes kiemelni az 50+ faktoros UV-A és UV-B védelmet nyújtó; öntisztító; lángálló vagy különösen hosszú ideig víztaszító textileket egyaránt. Mert a kényelem mellett számukra épp olyan fontos szempont az egészség, amit védeni kell. 

Textil színek

A szövetek készítését mutatjuk be egy magyar nyelvű rövidfilmben: 

Termékeik és a textilek minőségét az Önök biztonsága érdekében folyamatosan ellenőrzik.                A leglátványosabb teszt egy híres autógyár szélcsatornájában készült:

A Markilux szöveteinek főbb jellemzői: (Valamennyi típusnál)

  • Rendkívül magas szintű UV védelem (50+ faktor)
  • Extra hatékony vízlepergetés (Javasolt felszerelés minimum 14°-os dőlésszögben)
  • Minősített öntisztuló textil
  • A nagyméretű szövetek ultrahangos ragasztási technológiával, 120 cm széles egységekből készülnek vagy egyedi kérésre hagyományos varrással
  • Mindegyik saját tervezés/fejlesztés/gyártás eredménye


 A fentieket foglalja össze a Swela Nano-Clean (SNC) technológia.                                                       Ez a speciális bevonat szennyeződés és vízlepergető, légáteresztő, időjárás és penészálló.