POLLENSZŰRÉS

Rovarmentes friss levegő az allergiásoknak

Amikor tavasszal az első pollenek szárnyra kapnak, az allergiásoknak egy a jelszó: ablakot bezárni, szellőztetni tilos! A speciális, ultra finom bevonattal rendelkező 4PLUS háló segít és a rovarhálót hatásos pollenszűrővé változtatja - mindemellett nagyobb fény- és légáteresztést biztosít, mint a hagyományos hálók.

86%-kal kevesebb pollen

A nagy szakítószilárdságú 4PLUS háló a különleges bevonatának köszönhetően 86%-al csökkenti a pollenterhelést a beltérben. Az Európai Allergiakutató Alapítvány bevizsgálta a 4PLUS pollenszűrő háló hatását és igazolta azt:

"A vizsgált anyag nagyon nagy hatásfokkal csökkenti a levegőben szálló pollenek mennyiségét. A mérési adatok alapján, sok pollenallergiában szenvedőnek hasznos védelmet nyújt a levegővel terjedő pollenek ellen." 

Több levegő

A 4PLUS háló a rovarokat és a polleneket is kint tartja, de a levegőt nem. A hagyományos üvegszálas rovarhálóhoz képest több mint kétszer akkora a légáteresztő képessége. Ha egy hagyományos pollenszűrő hálóhoz viszonyítjuk, akkor pedig négyszeres ez az érték. Nyáron kifejezetten előnyös ez a tulajdonság, mert az éjszakai szellőztetések hatásfokát és ez által az épület hűtését is könnyíti.

Több fény

A 4PLUS több napfényt enged a beltérbe - a hagyományos üvegszálas hálónál 33 %-al többet. 

Jobb átláthatóság

A kitűnő átláthatósággal rendelkező háló sokkal jobb kilátást is biztosít. Kintről és bentről is alig észrevehető.

A különösen jól átlátható 4PLUS háló (középső kép) a hagyományos pollenszűrő hálóhoz képest (jobb oldali kép) több pollent szűr ki a levegőből, ezzel egy időben pedig hihetetlenül jó lég- és fényáteresztő képességgel rendelkezik. Az átláthatósága páratlan, a 4PLUS hálót alig tudjuk megkülönböztetni a háló nélküli (bal oldali kép) ablaktól.