Redőnyök / textil árnyékolók

MIRE JÓ A REDŐNY

Pihentetőbb alvás

A redőnyök növelik a komfortérzetet, főként a hálószobákban, ahol a szükséges sötétítésről gondoskodnak, valamint kialakításuk révén a külső zajokat is tompítják. 

Hathatós betörésvédelem

A redőnyök hatásos védelmet nyújtanak a hívatlan vendégek ellen, mivel a működtetésüket végző elektromos motor alapkivitelben feltolásgátló funkciós. Ezáltal a leengedett redőny masszív akadályt képez, ami csak nagy zajjal és időráfordítással hatolható át.

Optimális energiamérleg

A redőnyök optimalizálják az egész éves energiamérleget. Nyáron megakadályozzák a belső terek túlmelegedését, télen segítenek a hideg kint tartásában. A teljesen leeresztett redőnyök 25%-al javítják a nyílászárók szigetelőképességét. Ugyanezen érték nyitva hagyott résszellőzés esetén is 18%. Minél rosszabb az idő és minél erősebben fúj a szél, annál jobb az eredmény.

                       A Schlotterer redőnyök két beépítési variációban elérhetők:                                                          VORO - mint előtétredőny (textillel is) és RESA - mint ráépített redőny                                                      Mindkét típus továbbfejleszthető az IGI rovarháló rendszerekkel.

                VORO                                                                                          RESA


VORO ZIP textilárnyékolók