Vezérlések

Minden nap redőnyök millióit kézzel tekerik fel és le, pedig van kényelmesebb megoldás. A Schlotterer által kínált elektromos működtetések és vezérlések pontosak, megbízhatóak és nagyon hatékonyak. Vezérelhet velük egyetlen árnyékolót, vagy egyidejűleg többet. Ha akarja, tetszés szerint beprogramozhatja, hogyan működjenek házának árnyékolói. Programozáskor az egyéni igények, napsugárzás, széljárás, csapadék figyelembevétele is lehetséges. Szabadon eldöntheti, hogy kézi vagy elektromos vezérlést kér, mi mindkettőben tudunk segíteni.

Az intelligens elektromos motor:

Betörés elleni védelem: a Schlotterer elektromos motorjai feltolás elleni védelemmel rendelkeznek. Az ilyen redőnypáncélt nem lehet feltolni, így jelentősen megnehezíthető a nyílászárókhoz való gyors hozzáférés.

Akadályokkal szembeni védelem: az automatikus akadályfelismerés megakadályozza, hogy jegesedés esetén a redőnylamellák megsérüljenek. Nem károsodnak akkor sem, ha egy virágcserép, vagy egy bicikli kerül az útjukba.

Vezérlési lehetőségek

 Fali kapcsoló (vezetékes)

 Rádióvezérléses fali kapcsoló

 Rádióvezérléses távirányító 

 Érintőképernyős fali panel

Okos Otthon

Manapság nem csak okostelefonokról, okos városokról, de okos házakról is beszélhetünk. A fűtés, a világítás vagy a Schlotterer árnyékolástechnikai rendszerek ma már egyszerűen, mindenhonnan vezérelhetők, akár táblagépről vagy okostelefonról is. Mindegy, hogy milyen kapcsolót igényelt, a Schlotterer motorjai tökéletesen összeköthetők az olyan otthoni okosmegoldásokkal, mint a KNX, az evonHOME, Loxone, a mediola® és az io-homecontrol® (Somfy).